گفتگوی خبری با خبرگزاری میزان

گفتگوی خبری مهندس صالح پور با خبرگزاری میزان(خبرگزاری قوه قضاییه)

متن کامل خبر به قلم خبرگزاری :

گفتگوی خبری با خبرگزاری میزان

گفتگوی خبری با خبرگزاری میزان

سجاد صالح پور در گفت‌وگو با میزان، در خصوص زیرساخت‌های موجود در کشور برای توسعه تجارت الکترونیک گفت: در کشور ما تجارت الکترونیک هنوز یک مقوله خیلی عادی است و بین مردم و صاحب کسب‌وکارها جا نیفتاده است و برای دستیابی به این نوع از تجارت زیرساخت‌های زیادی باید ایجاد شود.

وی افزود: تجارت الکترونیک ابعاد مختلفی دارد، که بخشی از آن ارتباط کسب‌وکارها با مردم یا مشتری و ارتباط دولت با مردم را مشخص می‌کند، که هرکدام کاربردی خاص خود را دارند، که ارتباط دولت با مردم در بستر الکترونیک در کشور ما جدیداً تحت عنوان (پنجره واحد) شناخته می‌شود.

صالح پور افزود: به‌عنوان مثال وقتی یک اداره و یا ارگان خاص، سیستم‌ها و نامه‌های اداری خود را در یک وب‌سایت، به‌صورت اتوماتیک درآورد، و دیگر نیاز به مراجعه حضوری مردم نباشد، درواقع سامانه پنجره واحد یا ارتباط تجارت الکترونیک توسط دولت با مردم،  انجام می‌شود، که پیشرفت خوبی هم داشته است، اما هنوز نیاز به توسعه دارد.

مشاور تجارت الکترونیک گفت: ابعاد کاربردی تجارت الکترونیک، در کسب‌وکارها و ارتباط با مشتری خیلی موردنظر است و با این بعد تجارت می‌توان بحث صادرات و واردات را گسترش داد.

وی افزود: وقتی کسب‌وکارها به سمت تجارت الکترونیک برای بازاریابی بین‌المللی بروند و محصولات خود را در این فضا ارائه کنند، مطمئناً مشتریانی از کشورهای مختلف به‌دست می‌آورند که باعث افزایش رتبه صادراتی کشور نیز خواهد شد.
صالح پور ادامه داد: در این ارتباط در حال حاضر پیشرفت خوبی داشته‌ایم، اما از طریق دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی اینترنتی) و از طریق موتور‌های جستجوگر باید بتوانیم مشتریان بین‌الملل خود را پیدا کنیم و محصولات مان را در وب سایت به صورت چند زبانه به آن‌ها ارائه دهیم، تا در این بستر به خوبی فعالیت کنیم.
مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک پارسه گفت: یکی دیگر از ابعاد تجارت الکترونیک بحث سفارش داروی آنلاین است، که در کشور‌های دیگر تا حدودی به خوبی اجرا شده است.
صالح پور افزود: اقدام خوبی که در این خصوص به تازگی در کشور ما درحال انجام و توسعه است، بحث صدورنسخه‌های الکترونیک است که پزشک نسخه بیمار و دارو‌های مورد نیاز را به صورت آنلاین  با درج کد ملی و از طریق سیستم ارسال می کند و بیمار از هر داروخانه‌ای که مایل باشد فقط با احراز کد ملی نسخه را دریافت می کند.
کارشناس فناوری اطلاعات گفت: این موضوع در بحث دستیابی به دارو‌های کمیاب خیلی موثر است و بیمار در واقع نگرانی دریافت دارو را نخواهد داشت و به راحتی می‌تواند از طریق اپیلیکیشن (نرم افزار کاربردی) یا وب سایت با احراز کد ملی خود داروی تأیید شده را سفارش بدهد و در سریعترین زمان ممکن  آن را تحویل بگیرد.

وی بیان کرد: در واقع کشور ما چه در بستر کار‌های اداری، شرکت‌های بازرگانی و یا فروشگاه‌ها هنوز به راهکار‌های زیادی نیاز دارد تا  فروشگاهها بتوانند محصولات خود را به صورت آنلاین بفروشند و یا ادارات برای ارائه خدمات غیر حضوری به مردم به سمت تجارت الکترونیک سوق داده شوند.صالح پور با اشاره به تاثیر توسعه تجارت الکترونیک با ایجاد اشتعال در کشور اظهار کرد: اگر کسب و کار‌ها را به سمت بستر تجارت الکترونیک برای ارائه خدمات سوق دهیم نه تنها برای جوانانی که در حوزه فناوری اطلاعات و رشته‌های مرتبط تحصیل کرده‌اندایجاد اشتغال می شود، بلکه با بهره مندی از ویژگی مهم این نوع تجارت می‌توانیم افرادی را که ناتوانی جسمی دارند، و از قرار گرفتن در فضای کسب و کار محروم هستند رانیز وارد فضای اشتغال کنیم.

کارشناس فناوری اطلاعات افزود: افراد با ناتوانی‌های جسمی به راحتی در منزل با گوشی یا لپ‌تابی که در دسترس دارند با استفاده از این فضا ومشغول به کار شوند وبه درآمدی عالی و مستمر دست پیدا کنند.

وی گفت: تجارت در جهان به سمت فناوری سوق پیدا کرده است، و کسب و کار‌های سنتی روز به روز اعتبار خود را نزد مردم از دست می‌دهند، هرچه کسب و کار‌ها به سمت تجارت الکترونیک بروند افراد بیشتری هم وارد چرخه کار می‌شوند به این دلیل که بحث زمان و مکان از کسب و کار‌ها برداشته می‌شود. خصوصاً در این ایام با شیوع بیماری کرونا که اکثر کسب و کار‌های حضوری تعطیل شده‌اند می‌توان به راحتی در بستر تجارت الکترونیک فروش و عرضه کالا را انجام داد.صالح پور گفت: از طرفی به این علت که فرصت کار پاره وقت و آنلاین برای افراد ایجاد می‌شود، کاربران در کنار انجام کار برای کارفرمایان می‌توانند فعالیت‌های دیگری نیز در این بستر داشته باشند.

کارشناس فناوری اطلاعات گفت: تجارت الکترونیک تأثیر زیادی در ایجاد اشتغالزایی برای جوانان دارد، و این مورد به عینه برای خود من شاخص بوده است، و در حال حاضر با یک تیم ۱۰ الی ۲۰ نفره در سطح کشور در حوزه تولید محتوا فعالیت می‌کنیم که همه این تیم در منزل به صورت مشاغل خانگی فعال هستند و این ویژگی مثبتی است تا بتوانند بدون صرف هزینه به هدف خود برسند.
وی پیشنهاد کرد: درکشور ما برای دستیابی و توسعه تجارت الکترونیک باید زیرساخت‌های اینترنتی به صورت امن از طریق مراجع قانونی و دولت در اختیار افراد و جوانان با دیدگاه‌های مختلف و خلاقیت قرار بگیرد، تا این دربستر به راحتی فعالیت کرده و به درآمد مناسبی برسند.




لینک کوتاه خبر

https://www.mizan.news/0037bn
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *